Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product
Filter by Categories

Personvern

Personvern

Vi respekterer ditt privatliv

All informasjon lagt igjen på dette nettstedet vil bli hold konfidensielt, og vil ikke under noen omstendighet bli gjenbrukt, solgt, utleid, eller på annen måte delt med noen tredjepart.
Informasjonen du legger igjen vil ikke bli brukt på noen annen måte enn den du eksplisitt tillater. Hvis du lurer på noe rundt vår personvernspolicy ber vi deg om å ta kontakt med oss pr. e-post eller telefon.

Våre vilkår

Ved å besøke og bruke dette nettstedet (Solvbutikken.no), godtar du vilkårene som er gitt nedenfor.

Rettigheter

BunadRosen har alle rettigheter til dette nettstedet og innholdet som publiseres her. Innhold, utforming og data på nettstedet er beskyttet etter åndsverkloven og annen lovgivning. Innholdet kan ikke endres, reproduseres, offentliggjøres, distribueres eller for øvrig anvendes for offentlige eller kommersielle forhold uten tillatelse.

Ta gjerne kontakt med oss.

Ansvar for innhold på nettstedet

BunadRosen endrer innholdet på nettsiden etter behov og kan når som helst, helt eller delvis, endre eller fjerne innholdet uten forvarsel. Enhver beslutning du måtte ta som følge av innholdet, er på eget ansvar.

Kommunikasjon

Avhengig av formålet med registreringen av opplysninger om deg vil vi sende deg informasjon knyttet til dette formålet. Dersom du ønsker å motta dette, er det nødvendig at du samtykker til dette når du registrerer deg. Når du handler i nettbutikken sender vi deg dessuten en e-post med ordrebekreftelse.

Personopplysninger registrert hos BunadRosen

BunadRosen behandler personopplysninger i henhold til kravene i personopplysningsloven. Personopplysninger vil først bli registrert når du oppretter en profil hos oss, eller melder deg på nyhetsbrevet vårt. Vi samler inn denne informasjonen for at du skal motta din bestilling eller vårt nyhetsbrev. Det registreres opplysninger om blant annet; navn, adresse, informasjon om bestillingen og om du har bekreftet at du har lest og godtatt salgsvilkårene. Sensitive personopplysninger vil ikke bli lagret. Under ingen omstendigheter vil denne informasjonen, selges eller videreformidles til en tredjepart.

Om du mener at informasjonen vi har om deg er feil eller har mangler, ber vi deg om å kontakte oss per e-post til solvbutikken@bunadrosen.no så fort som mulig. Vi vil deretter sørge for at feilen eller mangelen blir rettet opp.

Kontaktinformasjon

Vedrørende spørsmål om redaksjonelt innhold og bruk, spørsmål i tilknytning til innhold og bruk av nettbutikken samt personvern, redigering og fjerning av personopplysninger, kontakt oss på solvbutikken@bunadrosen.no.