Kjøpsvilkår

Aldersgrense:

Minimumsalder for kjøp på nettstedet er 18 år.

Priser:

Alle priser er oppgitt i norske kroner inkl mva. Vi tar forbehold om prisfeil/trykkfeil i nettbutikken.  Porto kr 89,- legges til alle bestillinger under kr 2.000,-.

Alle bestillinger fra kr 2.000,- sendes fraktfritt.

Betaling:

Du kan betale produktene med et bank-/kredittkort eller Vipps. Varene er å anse som Bunadrosen AS (www.solvbutikken.no) sin eiendom inntil full betaling er mottatt.

Angrerett:

Angrerettloven fastsetter 14 dagers full returrett på alle varer kjøpt utenfor fast utsalgssted. Dette gjelder ikke ferdig monterte sølvbelter da disse lages spesielt etter kundens livmål. Du har krav på å få tilbake alt du har betalt inkl. porto, ekspedisjonsgebyr og postoppkravsgebyr, etter at varen har blitt levert tilbake. Returporto må dekkes av kunden, med mindre selgeren har misligholdt avtalen.

 

Vi anbefaler at varene sendes som registrert pakke, da har du kvittering på at varene er sendt dersom pakken skulle komme bort underveis.Ved bruk av angrefrist skal vedlagt skjema fylles ut og returneres sammen med varene i originalemballasjen. Returneres deler av en ordre, slik at bestillingen ender på kr 2.000,- eller mindre, og dermed kommer under grensen for gratis porto, holdes deler av returbeløpet tilbake (f.t kr 89,-).
Returpakker sendt i postoppkrav vil ikke bli hentet.

Garanti:

Bunadrosen AS (www.solvbutikken.no)  leverer varer i henhold til produsentenes garantivilkår. Garantitid er begrenset til den garantitid produsentene leverer på det enkelte produkter og gjelder fra leveringstidspunktet. Forøvrig gjelder reklamasjonsreglene i norsk kjøpslov paragraf 32.

Levering og leveringstid
:

Vi sender ikke til Svalbard eller utlandet.

Varene vil vanligvis bli sendt 1-3 virkedager etter bestilling. Vi benytter Pakke i Postkassen eller Postens Servicepakke. Pakker har en fremsendingstid på 2-5 arbeidsdager avhengig av strekning, men vi tar forbehold om hendelser utenfor vår kontroll. Ved spesialbestillinger, som f.eks komplette sølvbelter, og i høysesongen bør det beregnes 3-10 virkedager etter bestilling.

Grunnet ferieavvikling sendes varer vanligvis 1 gang pr. uke i juli.

Er vi utsolgt for varen(e) du har bestilt, ta kontakt med oss for å få opplyst forventet leveringstid.

Force Majeur
:

Er Trygg og Sikker forhindret fra å levere eller foreta pliktig omlevering eller blir en slik leveringsplikt urimelig tyngende som følge av arbeidskonflikt eller enhver annen omstendighet når partene ikke kan råde over den så som brann, innbrudd, krig, mobilisering eller uforutsette militære innkallelser av tilsvarende omfang, rekvisisjon, beslag, valuta restriksjoner, opprør og oppløp, knapphet på transportmidler, alminnelig vareknapphet, innskrenkning i tilførselen av drivkraft, samt mangler ved eller forsinkelser av leveranser fra underleverandører eller produsenter som følge av slike omstendigheter som omhandles i dette punkt, er Trygg og Sikker fritatt for alt annet ansvar enn i reklamasjonstilfeller og kreditere den til den mangelfulle vares tilhørende kjøpssum.

Pakkesporing
:

Pakkesporing blir sendt deg pr. e-post når dine produkt(er) blir sendt fra vårt lager. Kontakt Posten kundeservice tlf: 810 00 710 eller e-post: kundeservice@posten.no dersom pakken din kun er forhåndsmeldt eller det er mer enn to-tre virkedager siden pakken har ankommet ditt postkontor. I samarbeid med Posten leverer vi også elektroniske hentelapper via e-post eller SMS for alle ordre sendt med Postens Servicepakke.

Produktansvar:

Hvis de solgte varer volder skade på gjenstander og dette skyldes at produktet ikke byr den sikkerhet som bruker eller allmennhet med rimelighet kunne forvente, er Bunadrosen AS (www.solvbutikken.no) erstatningsansvarlig i den utstrekning slikt ansvar kommer i følge av lov 23. desember 1988 nr. 104 om produktansvar.

Uavhentede pakker:

Hentes ikke pakken innen hentefristen, faktureres retur med kr. 300,- inkl. mva. for dekning av porto og forsendelsesutgifter. Ved bruk av angrefrist skal vedlagt skjema fylles ut og returneres sammen med varene.

BunadRosen AS – solvbutikken.no Org. 827 630 322 er forhandler av alle produktene du finner på denne nettbutikken, og er ansvarlig for alle transaksjoner gjennom solvbutikken.no